Termes i condicions generals d'ús

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d'Espanya, l'informem que aquesta pàgina Web és propietat de BEBOOKNESS, S.L., des d'ara BEBOOKNESS, amb domicili al carrer Diputació 274, 08009 - Barcelona, amb C.I.F. nº B65509598 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona el 15 de març de 2011, amb les següents dades: Tom 42.426, foli 133, full B 407707, Inscripció nº 1.

Per a qualsevol consulta o proposta, poden contactar-nos en el formulari de contacte de la web o en l'e-mail support@bebookness.com.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que roguem llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A.1. PROPIETAT INTEL·LECTUAL DE LA WEB

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de BEBOOKNESS o de tercers als que se li han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de BEBOOKNESS i/o el titular dels drets per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s'autoritza exclusivament a permetre l'accés a la nostra web, quedant prohibit a altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a otorgar-se la categoria de col·laborador o soci de BEBOOKNESS.

Està absolutament prohibit la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

A.2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL DELS CLIENTS

Els usuaris registrats a la web que desitgin contractar els serveis de Bebookness, en alguns casos hauran d’enviar a la plataforma arxius de text, àudio, vídeo o imatges. En aquests casos, la propietat intel·lectual dels arxius segueix sent únicament de l’usuari. Bebookness no difondrà aquest contingut a tercers sense previ consentiment de l’usuari.

En el cas que l’usuari enviï arxius que no siguin de la seva propietat, Bebookness es reserva el dret d’eliminar aquest contingut de la seva web sense previ avís. En qualsevol cas l’usuari serà l’únic responsable davant a tercers i davant Bebookness del contingut que pugi a la plataforma.

B. CONDICIONS D'ACCÉS

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia suscripció o registre. No obstant, BEBOOKNESS es reserva el dret d'oferir serveis que requereixin el registre previ de l'usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web d'acord a la bona fe, les normes d'ordre públic, a les presents Condicions Generals d'Ús. L'accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Així mateix, per fer ús dels Continguts del Portal els menors han d'obtenir prèviament permís dels seus pares, tutors o representants legals, qui seran considerats responsables de tots els actes realitzats per els menors al seu càrreg. La plena responsabilitat en la determinació dels concrets continguts i serveis als que accedeixen els menors d'edat correspon als majors que els tenen al seu càrreg.

L'usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d'ús, i en el seu cas en les condicions particulars que regulen l'adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als que es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que BEBOOKNESS, queda exempt de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que puguessin derivar por l'utilització d'aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l'usuari.

BEBOOKNESS es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l'USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de BEBOOKNESS, que assumeix el compromís de garantitzar la privacitat de l'usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. BEBOOKNESS assumeix també el compromís de no demanar informació innecessària sobre l'Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l'informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic, i que aquestes seran objecte de tractament i incorporades als fitxers de BEBOOKNESS, titular i responsable del mateix. L'enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament de les mateixes, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix l'informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits al Registre General de Dades Personals de la Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per a la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per a la qual se les sol·licitem.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diferents formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d'informació, aclaració o dubte. L'enviament de les mateixes implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si BEBOOKNESS ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

BEBOOKNESS, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de Currículums Vitae

En el cas d'enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, l'informem que les seves dades personals s'incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s'ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat en formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, roguem que ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi als mateixos.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei mitjançant escrit firmat dirigit a BEBOOKNESS, S.L., a la direcció c/ Diputación 274, 08009 - Barcelona o mitjançant el formulari de contacte de la web o per correu electrònic a la direcció admin@bebookness.com aportant còpia del seu DNI.

Comunicacions de dades

BEBOOKNESS l'informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l'USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les teves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que BEBOOKNESS ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantitzar la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè poguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat en seguir incorporat als mateixos fins que BEBOOKNESS ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual s'han obtingut.

BEBOOKNESS, no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

BEBOOKNESS pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.

Per qualsevol questió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades.

D. RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tota una sèrie de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.

L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecarga de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com l'introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directa o indirecta que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitadora, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a BEBOOKNESS per a qualsevol reclamació derivada, directa o indirectament de tals fets.

BEBOOKNESS queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garantitza la exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres web sites, quedant totalment exonerat de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús dels mateixos.

BEBOOKNESS queda exonerat de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclós el pagament d'honoraris a abogats, per a les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incumpliment per part de l'USUARI de les nostres condicions d'ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l'incumpliment de la legislació vigent.

L'USUARI reconeix que ha entés tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integrament i expressament.

L'USUARI és plenament conscient de que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas de que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la província de la ciutat on es troba la seu central, a dalt indicada.

Per a qualsevol questió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web pot posar-se en contacte amb nosaltres a les dades a dalt indicades.

E. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Serveis de regals

Pots cancel·lar el servei i sol·licitar el reemborsament durant un període de 10 dies a comptar des de la data de la compra. Per realitzar el reemborsament, posa’t en contacte amb el nostre servei d'atenció al client accedint al link de contacte que trobaràs en la part superior i inferior de la pàgina de www.bebookness.com indicant els e-mails del comprador i del destinatari del regal.

Altres serveis

Pots cancel·lar el servei i sol·licitar el reemborsament mentre no s'hagin iniciat els serveis contractats, amb un màxim de 15 dies a comptar des de la data de la seva contractació. En el cas que ja s'hagin iniciat es descomptarà el seu valor al reemborsament. Per procedir al reemborsament entra al teu compte d'usuari i posa’t en contacte amb el nostre servei d'atenció al client accedint al link del contacte o al botó del xat de la pàgina.