Conversió a ePub i a altres formats

L'ePub és el format de llibre electrònic que les botigues necessiten per publicar un llibre. Gràcies a aquest format, el teu text es podrà adaptar a tots els dispositius de lectura (tablet, ordinadors, mòbils, etc.). El procés de dissenyar un ePub es diu maquetació i si no pots fer-ho tu, nosaltres ens encarregarem sense problemes.

Crea el teu compte

Bebookness pot convertir a format ePub un word o un pdf que contingui elements gràfics. Abans de començar, assegura't de tenir els drets de totes les imatges incloses en el teu llibre. Això és molt important. A més:

  • Les imatges de l'interior no poden superar els 2 milions de píxels (el llarg multiplicat per l'ample).

  • Totes les imatges han de ser en RGB i, com a mínim, a 72 dpi.

Les imatges, diagrames i taules han d'estar optimitzades perquè es vegin correctament des de qualsevol dispositiu de lectura.

Publicar un llibre

Estiguis on estiguis, només has de pujar-lo al formulari del teu llibre. Bebookness treballa amb autors de tot el món. Formar part de la nostra comunitat d'autors depèn de tu!

Publicar un llibre

No. Cada dispositiu de lectura té per defecte unes característiques determinades (tipografia, interlineat, marges, justificacions de text...) que fan que l'aspecte del teu llibre pugui variar en funció d'on es llegeixi. I, a més, aquestes característiques es poden canviar a gust de l'usuari. En realitat és una virtut dels dispositius, ja que permeten que cada lector es faci a la seva mesura l'esperiència de lectura.

Si ens proporciones el teu llibre perquè et fem la conversió, els següents es canvien a text sense format: taules, columnes múltiples, Word art... Totes les imatges amb text ajustat es canvien a imatges en línia, amb text a sobre o a sota de la imatge. Les notes intermèdies es canvien per notes a final de pàgina, etc.

Si ens envies un arxiu InDesign, pages o arxius Quark per a una conversió avançada mantindrem el format a més dels elements que hem enumerat anteriorment. Cada dispositiu de lectura suporta diferents formats i volem que el teu llibre es pugui veure correctament des de qualsevol hardware eReader.

Publicar un llibre

Naturalment que sí. Però assegura't de passar primer una revisió d'arxiu perquè estigui en òptimes condicions. En aquest enllaç tens un de fiable: http://validator.idpf.org

En qualsevol cas, Bebookness revisarà el teu arxiu perquè es llegeixi en perfectes condicions des de qualsevol dispositiu. Si trobéssim algun error de conversió, t'ho comunicaríem immediatament.

Publicar un llibre

A part del format ePub3, que és el format típic de llibres de text, pots treballar amb el format Fixed Layout. Aquest és el format perfecte per als llibres il·lustrats, llibres de fotografies i tot tipus de llibre en el qual l'element principal siguin les imatges i no el text. Pregunta'ns!

Publicar un llibre