Cómpralo en...

amazonapplekobogoogleplaybarnesandnoble

El Nen Que Es Va Convertir En Paquet

  • Francesc Estival (Autor)

Vaig néixer l’any 1952. El lloc escollit va ser Barcelona i exactament en el Barri de Gràcia. La meva pertinença al barri sempre ha sigut un signe d’identitat molt fort. Abans dels catorze anys entrava a treballar en el negoci familiar, una cansaladeria. Aquest havia de ser el meu futur. Des de petit he sigut una persona de difícil relacions, no per la meva maldat ni per la dels altres, sinó per una estranya màgia de la vida que et fa ser el que ets. Màgia de la qual encara no he trobat la gràcia. La botiga del meu futur la van tancar. Avui sóc funcionari de carrera. Treballo com a administratiu a la Universitat de Barcelona. La vida dóna molts cops i finalment l’any 2004 vaig caure en la primera depressió.

Darrerament tot el que m’han ensenyat els meus esperits ho canalitzo en l’escriptura i la fotografia. M’he adonat que tenim moltes coses per replantejar-nos per poder ser feliços. D’aquí la literatura que pretenc fer. Una proposta que desperti la consciència, faci néixer la reflexió que meni cap al canvi sense provocar espais buits (nihilisme).

Aquesta novel•la és la veu d’aquells que mai són escoltats, els nens i les nenes de pares separats. Una història que no tothom està preparat per acceptar. La novel•la que us convido a llegir, és com un passeig. Un tomb per una visió de la realitat juvenil. Una volada des de la inconsciència de la joventut fins a la maduresa de la reflexió. Tanmateix no us puc oferir altra cosa que una filosofia de cantonada. La lluita humil i senzilla que el personatge duu terme. Sempre amb el mateix objectiu que el dia a dia faci menys mal.

Cómpralo en...